Een vers vleespakket bestellen in Noord-Holland

Eerlijke vleesproducten

Lokaal geproduceerd

Ruimte voor de koe

Partner-ondernemer Klaas Box van Maison Box Traiteur maakt een prachtig samengesteld divers vleespakket van ons transparant en lokaal geproduceerd vlees uit Noord-Holland. Hij verwerkt het vlees van HeerlijkvandeBoer.nl met hoge kwaliteit, van prachtig op de draad gesneden stukken tot hamburgers en worsten met een heerlijk gekruide smaak. Met zijn kennis en inzicht verwerkt hij het vlees op zo’n manier dat er niets verloren gaat.

Bekijk onze (h)eerlijke vleespakketten!


Naar de webshop

Een met aandacht samengesteld vleespakket uit Noord-Holland

Een vleespakket bestellen kan zowel via onze online boerderijwinkel als in de winkel bij ons in Schellinkhout, in Noord-Holland. Bekijk onze speciaal ontwikkelde recepten om het beste uit onze lokale producten te halen. Je hebt de keuze uit drie luxe vleespakketten, stuk voor stuk samengesteld van lokaal vlees uit Noord-Holland:

koeien in de wei

 

Met een goed en verantwoord gevoel een vleespakket bestellen uit Noord-Holland

Een heerlijk vleespakket bestellen doe je bij HeerlijkvandeBoer.nl in Schellinkhout, in Noord-Holland! Heb je vragen over welk vleespakket met diverse lokale producten uit Noord-Holland je het best kunt bestellen? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@heerlijkvandeboer.nl of bel naar 06 14 47 08 99. Wij beantwoorden graag jouw vragen wanneer je vlees gaat kopen bij de boer!HeerlijkvandeBoer.nl
Dorpsweg 52
1697 KC Schellinkhout

Tel: 06 14 47 08 99
Mail: info@heerlijkvandeboer.nl

Kvk: 63670143
BTW: NL002093917B77

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Openingstijden

10:00 - 17:00 uur

10:00 - 17:00 uur

Social media

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

HEERLIJKVANDEBOER.NL - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN - WEBSITE DOOR MEDIALEX ISM AMNIUS