Disclaimer

Kooijman Vlees (kamer van koophandel 63670143), hierna te noemen als HeerlijkvandeBoer.nl. Deze website, de ontwerpen daarvan, de teksten en het beeldmateriaal is eigendom van HeerlijkeKoe.nl of van de wettige eigenaar(s) van wie een licentie is  verkregen. Het is niet toegestaan om deze site of gedeelten daarvan openbaar te maken of te kopiëren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van HeerlijkvandeBoer.nl.

HeerlijkvandeBoer.nl behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen op de website met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Het is mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd niet geheel volledig is. De prijzen op deze website zijn in euro’s incl. 9% BTW op vleesproducten en 21% BTW op overige producten en diensten, en onder voorbehoud van fouten en prijswijzigingen.

HeerlijkvandeBoer.nl is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden. Links in deze site die leiden naar websites buiten het domein van HeerlijkvandeBoer.nl, welke geen eigendom zijn van HeerlijkvandeBoer.nl, zijn  ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van HeerlijkvandeBoer.nl. HeerljkvandeBoer.nl kan niet instaan voor de inhoud en het functioneren van gelinkte websites, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden.HeerlijkvandeBoer.nl
Dorpsweg 52
1697 KC Schellinkhout

Tel: 06 14 47 08 99
Mail: info@heerlijkvandeboer.nl

Kvk: 63670143
BTW: NL002093917B77

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Openingstijden

10:00 - 17:00 uur

10:00 - 17:00 uur

Social media

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

HEERLIJKVANDEBOER.NL - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN - WEBSITE DOOR MEDIALEX ISM AMNIUS