Lokaal vlees kopen bij de boer in Noord-Holland

Eerlijke vleesproducten

Lokaal geproduceerd

Ruimte voor de koe

Vers, biologisch en eerlijk vlees kopen bij de lokale boer in Noord-Holland kan bij HeerlijkvandeBoer.nl in de boerderijwinkel, maar het is ook online te bestellen. Ons familiebedrijf werkt samen met andere lokaal gevestigde ondernemers en boeren om jou te verzekeren van transparant en lokaal geproduceerde producten. Door te kiezen voor vlees van de boer in Noord-Holland, weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct ontvangt. Wij kennen iedere koe in onze wei of op stal, in ieder geval bij nummer en in sommige gevallen ook bij naam. Iedere koe heeft een eigen karakter, eigenzinnigheden en rituelen. Sommige van onze dames vormen zelfs heuse vriendinnenclubjes! Je bent van harte welkom om kennis te komen maken met onze kalfjes en koeien.

Bekijk onze (h)eerlijke vleesproducten!


Naar de webshop

Biologisch en eerlijk vers vlees kopen bij de boer in Noord-Holland

De koeien zijn van een dubbeldoelras. Dit houdt in dat zij voor meer dan één reden worden gehouden. Onze koe heeft als hoofddoel het produceren van melk. Hiervan maken wij als kaasboer onze heerlijke boeren- en Beemsterkazen en zuivelproducten zoals kefir, vla, yoghurt en kwark. Na hun carrière als melkkoe mogen de dieren genieten van hun welverdiende pensioen. Tijdens dit pensioen bouwen ze een aanleg op voor een goed stuk vlees. De koe wordt vervolgens naar de lokale slager vervoerd, waar ze van kop tot staart verwerkt wordt. Als je ervoor kiest om lokaal geproduceerd, biologisch en eerlijk vlees te kopen bij de boer in Schellinkhout in Noord-Holland, gaat er dus vrijwel niets verloren.

Vleesvitrine

Online vers vlees bestellen en laten bezorgen in Noord-Holland

Onze koeien gaan pas naar de slacht nadat zij optimaal hebben kunnen genieten van hun pensioen. In het geval van een grotere vraag dan ons aanbod, rekenen wij op collega-boeren uit de buurt die op dezelfde manier werken als wij. Biologisch en eerlijk vers vlees kopen bij de boer in Noord-Holland kan dus altijd met een goed en verantwoord gevoel. Via onze webshop is het ook mogelijk om lokaal, vers rundvlees uit Noord-Holland online te bestellen. Op zaterdagen komen we dit tegen een kleine vergoeding bij jou thuis brengen. De door ons samengestelde recepten laten jou zien wat voor lekkere gerechten je kunt maken met verse producten uit de buurt.

 

Koop verantwoord, biologisch vlees uit de buurt

Vers vlees van hoge kwaliteit is gemakkelijk online te bestellen in de webshop, maar je kunt het ook kopen bij onze boerderij in Schellinkhout, in Noord-Holland. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@heerlijkvandeboer.nl of bel naar 06 14 47 08 99. Wij beantwoorden jouw vragen graag.HeerlijkvandeBoer.nl
Dorpsweg 52
1697 KC Schellinkhout

Tel: 06 14 47 08 99
Mail: info@heerlijkvandeboer.nl

Kvk: 63670143
BTW: NL002093917B77

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Openingstijden

10:00 - 17:00 uur

10:00 - 17:00 uur

Social media

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

HEERLIJKVANDEBOER.NL - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN - WEBSITE DOOR MEDIALEX ISM AMNIUS