Duurzame online boerderijwinkel in Noord-Holland

Eerlijke vleesproducten

Lokaal geproduceerd

Ruimte voor de koe

Ons biologische en lokale assortiment bieden we sinds 2015 ook online aan in onze boerderijwinkel vanuit Schellinkhout, gelegen in Noord-Holland. Onze koeien van een dubbeldoelras hebben als hoofddoel het produceren van melk waar wij onze heerlijke Beemsterkazen en andere zuivelproducten van maken. Tijdens hun pensioen ontwikkelen de koeien een aanleg voor een goed stuk vlees. Wij kennen onze keten van a tot z en werken alleen met partners uit de buurt die oog hebben voor het welzijn voor het dier. Bij HeerlijkvandeBoer.nl ben jij gegarandeerd van een biologisch en lokaal product.

Bekijk onze (h)eerlijke producten!


Naar de webshop!

Online boerderijwinkel bij jou in de buurt in Noord-Holland

Bestel de lekkerste Beemsterkaas bij onze kaasboerderij in Noord-Holland. Jouw online bestelling laat je op een zaterdag naar keuze tegen een kleine vergoeding bezorgen. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling bij ons in de hooiberg af te halen. Neem dan ook gelijk een kijkje bij de stallen en ontmoet onze kalfjes en koeien. Onze familie vertelt jou graag over de natuurlijke werkwijze en onze passie voor de dieren en het land. Lokaal vlees kopen bij de boer doe je gewoon in onze online boerderijwinkel, dan bezorgen we het vervolgens door heel Noord-Holland.

landwinkel

 

Bestel jouw favoriete producten online

Kies je favoriete producten in onze online boerderijwinkel en laat ze bezorgen of haal ze af bij onze landwinkel in Schellinkhout in Noord-Holland. Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar info@heerlijkvandeboer.nl of bel naar 06 14 47 08 99. Je kan ook gebruikmaken van het contactformulier. Wij beantwoorden jouw vragen graag.HeerlijkvandeBoer.nl
Dorpsweg 52
1697 KC Schellinkhout

Tel: 06 14 47 08 99
Mail: info@heerlijkvandeboer.nl

Kvk: 63670143
BTW: NL002093917B77

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Openingstijden

10:00 - 17:00 uur

10:00 - 17:00 uur

Social media

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

HEERLIJKVANDEBOER.NL - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN - WEBSITE DOOR MEDIALEX ISM AMNIUS