Rundvlees kopen bij de boer

Eerlijke vleesproducten

Lokaal geproduceerd

Ruimte voor de koe

Rundvlees kun je het best kopen bij HeerlijkvandeBoer.nl, een familiebedrijf waarbij dierenwelzijn het allerbelangrijkst is. Je bestelt jouw favoriete producten eenvoudig in de webshop of komt gezellig langs bij onze boerderijwinkel in Schellinkhout in Noord-Holland. Je bent ook meer dan welkom om een kijkje te nemen achter de schermen bij ons familiebedrijf HeerlijkvandeBoer.nl. Loop door de stallen en maak kennis met onze kalfjes en koeien.

Bekijk ons (h)eerlijke rundvlees!


Naar de webshop

Rundvlees kopen bij de lokale boer in Noord-Holland

Ons verse rundvlees wordt bij de lokale slager met hoge kwaliteit en hygiëne verwerkt. Het dierenwelzijn staat tot het laatste moment voorop. Als de koe veel stress heeft gehad, merk je dit aan de te hoge zuurgraad. De kwaliteit van het vlees lijdt hieronder, waardoor het minder geschikt is voor consumptie. Door samen te werken met lokale ondernemers die onze belangen delen, beperken we de hoeveelheid stress die de koe voelt zo veel mogelijk.

Vleesvitrine

Bij de boer kun je meer dan alleen rundvlees kopen

Onze partner Maison Box Traiteur verwerkt het vlees vervolgens in een mooi divers vleespakket dat verkrijgbaar is in onze online boerderijwinkel. Het is ook mogelijk om diverse soorten rundvlees apart te kopen in de webshop of bij ons op het erf. Naast rundvlees kun je bij de boer ook andere producten kopen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan zuivelproducten als verse kefir. Bekijk ons actuele assortiment en laat je verrassen door biologische producten uit de buurt.

 

Bestel je favoriete biologische producten

Kies je favoriete producten en plaats een bestelling. Laat het bezorgen op een zaterdag naar keuze of kom het gezellig afhalen in Schellinkhout in Noord-Holland. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@heerlijkvandeboer.nl of bel naar 06 14 47 08 99. Wij beantwoorden graag jouw vragen.HeerlijkvandeBoer.nl
Dorpsweg 52
1697 KC Schellinkhout

Tel: 06 14 47 08 99
Mail: info@heerlijkvandeboer.nl

Kvk: 63670143
BTW: NL002093917B77

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Openingstijden

10:00 - 17:00 uur

10:00 - 17:00 uur

Social media

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

HEERLIJKVANDEBOER.NL - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN - WEBSITE DOOR MEDIALEX ISM AMNIUS