Verse kefir kopen bij de boer in Noord-Holland

Eerlijke vleesproducten

Lokaal geproduceerd

Ruimte voor de koe

Verse kefir kun je kopen bij de lokale boer in Schellinkhout, gelegen in Noord-Holland. Kefirkwark wordt net zoals volle kwark gemaakt, maar dan met een kefircultuur in plaats karncultuur. Door de combinatie van de lokaal geproduceerde boerderijmelk van HeerlijkvandeBoer.nl en de ambachtelijke manier van verwerken ontstaat een kwalitatief product dat niet te vergelijken is met de zuivel uit de supermarkt.

Bekijk onze (h)eerlijke kefir!


Naar de webshop

Verse kefir kopen bij de biologische boer in Noord-Holland

Onze koeien zijn van een dubbeldoelras, maar het hoofddoel is het produceren van melk. Zolang het weer het toelaat, staan de koeien buiten te grazen in de wei. Van hun melk maken we onze biologische zuivelproducten, zoals verse kefir of heerlijke yoghurt van de boer. Wij werken samen met zuivelcoöperatie ZUCO. Van de melk van onze koeien maken zij een culinair eindproduct. Door deze samenwerking proberen we de kloof tussen burger en boer te verkleinen. Vergroot je horizon door nieuwe, biologische boerenproducten te kopen, zoals onze verse kefir uit Noord-Holland.

koeien in de wei

 

Bestel nu jouw verse zuivelproducten

Verse kefir en andere zuivelproducten kan je zowel online via de webshop als bij onze boerderijwinkel in Schellinkhout in Noord-Holland kopen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@heerlijkvandeboer.nl of bel naar 06 14 47 08 99. Wij beantwoorden graag al jouw vragen.HeerlijkvandeBoer.nl
Dorpsweg 52
1697 KC Schellinkhout

Tel: 06 14 47 08 99
Mail: info@heerlijkvandeboer.nl

Kvk: 63670143
BTW: NL002093917B77

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Openingstijden

10:00 - 17:00 uur

10:00 - 17:00 uur

Social media

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

HEERLIJKVANDEBOER.NL - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN - WEBSITE DOOR MEDIALEX ISM AMNIUS