De lokale landwinkel in Noord-Holland

Eerlijke vleesproducten

Lokaal geproduceerd

Ruimte voor de koe

Breng een bezoek aan onze landwinkel te Schellinkhout in Noord-Holland en ervaar hoe onze dieren leven. Loop door de optimaal ingerichte stallen en ontmoet de kalfjes en melkkoeien. Verklein de kloof tussen jou en de boeren en leer over onze manier van werken. Inmiddels staat alweer de vijfde generatie aan het roer in ons familiebedrijf. Krijg een warm welkom van onze familie in onze landwinkel in de hooiberg op ons erf in Noord-Holland.

Kom langs en proef onze (h)eerlijke producten!


Bekijk ons adres!

Onze landwinkel in de hooiberg in Noord-Holland

Bij ons op de boerderij vind je alleen lokale producten die op een transparante manier geproduceerd zijn. Denk bijvoorbeeld aan biologisch vlees van koeien, varkens en kippen en duurzame zuivelproducten, zoals onze heerlijke Beemsterkazen of verse kefir van de boer. Het is ook mogelijk om echt lederen tassen en kant-en-klare producten uit Noord-Holland te kopen in onze landwinkel, zoals carpaccio of hachee. Onze producten zijn ook in onze online boerderijwinkel te bestellen.

landwinkel

 

Plaats vandaag nog je bestelling en haal kwaliteitsproducten in huis

Lokaal vlees kopen bij de boer doe je in onze landwinkel in Schellinkhout in Noord-Holland. Voor vragen kan je gerust contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar info@heerlijkvandeboer.nl of bel naar 06 14 47 08 99. Je kan ook gebruikmaken van het contactformulier. Wij beantwoorden graag jouw vragen.HeerlijkvandeBoer.nl
Dorpsweg 52
1697 KC Schellinkhout

Tel: 06 14 47 08 99
Mail: info@heerlijkvandeboer.nl

Kvk: 63670143
BTW: NL002093917B77

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Openingstijden

10:00 - 17:00 uur

10:00 - 17:00 uur

Social media

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

HEERLIJKVANDEBOER.NL - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN - WEBSITE DOOR MEDIALEX ISM AMNIUS