Beemster kaasboerderij in Noord-Holland

Eerlijke vleesproducten

Lokaal geproduceerd

Ruimte voor de koe

Zoek je naar een lokale Beemster kaasboerderij in Noord-Holland? De producten van HeerlijkvandeBoer.nl worden op milieuvriendelijke wijze geproduceerd, omdat wij natuurbewust ons beroep uitoefenen. Onze koeien zijn van een dubbeldoelras, wat betekent dat zij geschikt zijn voor meerdere hoofdopbrengsten. Onze koe heeft als hoofddoel melk te produceren voor onder andere Beemsterkaas en vleesproducten die wij aanbieden op onze Beemster kaasboerderij in Schellinkhout, gelegen in Noord-Holland.

Bekijk onze (h)eerlijke kazen!


Naar de webshop

Koop kaas van Beemster op onze kaasboerderij in Noord-Holland

Probeer in onze landwinkel in Noord-Holland de Beemsterkaas van onze koeien. Op onze kaasboerderij kan je de lekkerste Beemsterkaas of andere soorten kaas kopen, maar onze producten zijn ook online te bestellen. Als je het komt afhalen in de boerderijwinkel in Schellinkhout, kan je gelijk een kijkje nemen achter de schermen bij de stallen van onze kalfjes en koeien. Op die manier verkleinen we de kloof tussen boer en burger.

 

Plaats een bestelling en ervaar de voordelen van biologische kaas

De lekkerste en lokale Beemsterkaas bestel je bij onze kaasboerderij in Noord-Holland. Bestel de kaas rechtstreeks in onze webshop en ervaar zelf de voordelen van duurzaam en lokaal geproduceerde producten van de boer. Voor vragen over ons familiebedrijf neem je contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@heerlijkvandeboer.nl of te bellen naar 06 14 47 08 99. Ook kan je gebruikmaken van het contactformulier.HeerlijkvandeBoer.nl
Dorpsweg 52
1697 KC Schellinkhout

Tel: 06 14 47 08 99
Mail: info@heerlijkvandeboer.nl

Kvk: 63670143
BTW: NL002093917B77

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Openingstijden

10:00 - 17:00 uur

10:00 - 17:00 uur

Social media

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

HEERLIJKVANDEBOER.NL - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN - WEBSITE DOOR MEDIALEX ISM AMNIUS