Kaas kopen bij de boer in Noord-Holland

Eerlijke vleesproducten

Lokaal geproduceerd

Ruimte voor de koe

Lokale kaas kopen bij de boer in Noord-Holland doe je bij HeerlijkvandeBoer.nl. Wij zijn een familiebedrijf met grote liefde en passie voor de koe en het boerenleven. Ondertussen heeft de vijfde generatie alweer het stokje overgenomen op de boerderij in Schellinkhout. Kaas en andere producten kopen bij de lokale boer in Noord-Holland betekent dat je gegarandeerd bent van een duurzaam, kwalitatief en smaakvol product waarvan de herkomst bekend is. Boerenkaas en onze andere producten kan je zowel op onze boerderij in Noord-Holland kopen als online in de webwinkel.

Bekijk onze (h)eerlijke kazen!


Naar de webshop

Vlees en kaas kopen bij de boer in Noord-Holland

Onze koeien staan zolang het weer het toelaat lekker buiten in de weide te grazen. Het hoofddoel voor de koeien is het produceren van melk waar wij voor jou de lekkerste biologische kaas en zuivelproducten van maken. Na het pensioen van de koe heeft zij aanleg voor een mooi stukje duurzaam vlees. Het vlees van onze dubbeldoelkoe is online verkrijgbaar, maar ook in de boerderijwinkel. Ook onze boerenkaas kan je zowel online kopen als bij ons op het erf in Schellinkhout, gelegen in Noord-Holland.

Onze manier van produceren is natuurlijk, transparant en open

Echte boerenkaas van lokaal geproduceerde melk uit Noord-Holland kun je gemakkelijk en verantwoord online kopen in de webshop. Onze missie is het natuurlijk produceren op een volledig open en transparante manier. De boer van HeerlijkvandeBoer.nl wil graag zijn passie voor het ambacht weer laten zien aan de consument. We kiezen daarbij voor een natuurlijke en transparante manier van produceren, waarbij vragen direct worden beantwoord nog voordat er onwaarheden kunnen ontstaan. Zo weet u zeker dat u kaas van uitstekende kwaliteit zal kopen bij de boer in Noord-Holland.

Kom je boerenkaas online kopen of bezoek onze boerderij in Noord-Holland

Zoek je een verantwoorde, transparante boer in Noord-Holland met een webwinkel waarbij je echte boerenkaas online kunt kopen? Bekijk ons assortiment en plaats een bestelling. Heb je vragen over HeerlijkvandeBoer.nl, dé kaasboer in Noord-Holland? Stuur dan een e-mail naar info@heerlijkvandeboer.nl of bel naar 06 14 47 08 99.HeerlijkvandeBoer.nl
Dorpsweg 52
1697 KC Schellinkhout

Tel: 06 14 47 08 99
Mail: info@heerlijkvandeboer.nl

Kvk: 63670143
BTW: NL002093917B77

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Openingstijden

10:00 - 17:00 uur

10:00 - 17:00 uur

Social media

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

HEERLIJKVANDEBOER.NL - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN - WEBSITE DOOR MEDIALEX ISM AMNIUS