Online kaas bestellen in Noord-Holland

Eerlijke vleesproducten

Lokaal geproduceerd

Ruimte voor de koe

In onze webshop kun je eenvoudig lokaal geproduceerde kaas bestellen van de boer in Noord-Holland. HeerlijkvandeBoer.nl is gevestigd in het pittoreske Schellinkhout. Al onze dubbeldoelkoeien worden in onze achtertuin geboren en grootgebracht. Onze dames leveren melk voor de productie van heerlijke boerenkazen. Wanneer de koe stopt met het geven van melk, mag zij genieten van haar welverdiende pensioen. Kom gerust eens langs bij ons op het erf om te leren over onze duurzame werkwijze.

Bekijk onze (h)eerlijke kazen!


Naar de webshop

Onze kaas kan je lokaal bestellen in heel Noord-Holland

Wij leveren uit voorraad dus wanneer je een bestelling plaatst via de webshop, hoef je niet lang te wachten. Tegen een kleine vergoeding bezorgen wij jouw bestelling op een zaterdag naar keuze bij jou thuis. Als kaasboer in Noord-Holland bezorgen we Beemsterkazen en vleesproducten bezorgen we in de hele provincie. Je hebt ook de optie om je online bestelling af te komen halen. Dan kun je direct zien hoeveel passie ons familiebedrijf heeft voor de dieren op ons erf. Ook is het mogelijk om te zien hoe het dier geleefd heeft door een kijkje te nemen in onze stallen. Kwalitatief hoogwaardige kaas bestellen bij onze boerderijwinkel in Schellinkhout in Noord-Holland doe je dus verantwoord en met een goed gevoel.

 

Plaats een bestelling en geniet van onze heerlijke kazen

Bekijk ons online assortiment om jouw favoriete kaas te bestellen en te laten bezorgen in Noord-Holland. Kaas kopen bij de biologische boer kan lokaal en verantwoord. Heb je vragen over onze koeien of werkwijze? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@heerlijkvandeboer.nl of bel naar 06 14 47 08 99.HeerlijkvandeBoer.nl
Dorpsweg 52
1697 KC Schellinkhout

Tel: 06 14 47 08 99
Mail: info@heerlijkvandeboer.nl

Kvk: 63670143
BTW: NL002093917B77

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Openingstijden

10:00 - 17:00 uur

10:00 - 17:00 uur

Social media

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

HEERLIJKVANDEBOER.NL - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN - WEBSITE DOOR MEDIALEX ISM AMNIUS