Jouw lokale kaasboer in Noord-Holland

✔ Eerlijke vleesproducten

✔ Lokaal geproduceerd

✔ Ruimte voor de koe

Kies voor kaasboer HeerlijkvandeBoer.nl in Noord-Holland als je kwalitatief hoogwaardige en duurzaam geproduceerde lokale producten wilt kopen. Onze koeien zijn van een dubbeldoelras. Het hoofddoel van onze koeien is het produceren van melk voor de productie van lokale en hoogwaardige Beemsterkazen. De koeien laten we buiten grazen in de weide zolang het weer het toelaat. Dit proef je ook in onze verse Beemsterkazen. Deze duurzame kaasboer in Schellinkhout in Noord-Holland nodigt jou graag uit om eens een kijkje achter de schermen te nemen bij ons op het erf.

 

Bekijk onze (h)eerlijke kazen!

Naar de webshop

Kies voor goede kaas van de kaasboer in Noord-Holland

De boerderijwinkel van kaasboer HeerlijkvandeBoer.nl is gevestigd in het dorp Schellinkhout in Noord-Holland, maar onze kaas kan je ook online bestellen via onze webshop. Alle lokale producten van de boer leveren we uit voorraad, dus je hoeft niet lang te wachten. Als lokale kaasboer in Noord-Holland vinden we het belangrijk om de kloof tussen ons en jou te verkleinen. Kom gerust eens langs onze boerderij en bezoek onze kalfjes en koeien, die mag je knuffelen!

 

Bestel verantwoorde producten uit de omgeving

Ben je benieuwd naar onze biologische producten? Plaats online een bestelling of bezoek de landwinkel op het erf. Voor vragen over ons familiebedrijf neem je contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@heerlijkvandeboer.nl of te bellen naar 06 14 47 08 99. Ook kan je gebruikmaken van het contactformulier.HeerlijkvandeBoer.nl
Dorpsweg 52
1697 KC Schellinkhout

Tel: 06 14 47 08 99
Mail: info@heerlijkvandeboer.nl

Kvk: 63670143
BTW: NL002093917B77

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Openingstijden

10:00 - 17:00 uur

10:00 - 17:00 uur

Social media

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

HEERLIJKVANDEBOER.NL - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN - WEBSITE DOOR MEDIALEX ISM AMNIUS