Proef verse yoghurt van de boer in Noord-Holland

Eerlijke vleesproducten

Lokaal geproduceerd

Ruimte voor de koe

Ben je op zoek naar lokale yoghurt van de boer bij jou in de buurt in Noord-Holland? Proef de yoghurt gemaakt van de boerderijmelk van HeerlijkvandeBoer.nl in Schellinkhout, een échte volle boerenyoghurt met de smaak van toen. De samenstelling van onze boerderijmelk in combinatie met het ambachtelijk verwerken, resulteert in een heerlijk product dat niet te vergelijken is met de zuivel in de supermarkt.

Bekijk onze (h)eerlijke zuivelproducten!


Naar de webshop

Yoghurt van de boer bij jou in de buurt in Noord-Holland

Breng een bezoekje aan onze zuivelboerderij te Schellinkhout en ervaar zelf hoe de dieren leven. Loop door de stallen en ontmoet de kalfjes en de koeien van een dubbeldoelras die de zuivel maken voor onze yoghurt. Zolang het weer het toelaat, grazen zij buiten in de weide. Dit proef je dan ook in onze biologische zuivel- en vleesproducten, zoals onze lekkere yoghurt van de boer of verrukkelijk ijs van onze ijsboerderij in Noord-Holland. Na een lang en tevreden pensioen wordt het vlees van onze koeien samengesteld in een biologisch en lokaal vleespakket. Wij kennen onze keten van A tot Z en werken alleen met ondernemers uit de buurt die dezelfde normen en waarden als wij aanhangen. Zo ben je altijd verzekerd van een eerlijk product van de hoogste kwaliteit en dat lokaal geproduceerd is.

koeien in de wei

 

Bestel online of kom langs in Noord-Holland en ervaar yoghurt van de boer

Koop jouw yoghurt van de boer bij ons in de winkel in Schellinkhout in Noord-Holland of bestel het online in de webshop. Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar info@heerlijkvandeboer.nl of bel naar 06 14 47 08 99. Je kan ook gebruikmaken van het contactformulier. Wij beantwoorden graag jouw vragen.HeerlijkvandeBoer.nl
Dorpsweg 52
1697 KC Schellinkhout

Tel: 06 14 47 08 99
Mail: info@heerlijkvandeboer.nl

Kvk: 63670143
BTW: NL002093917B77

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Openingstijden

10:00 - 17:00 uur

10:00 - 17:00 uur

Social media

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

HEERLIJKVANDEBOER.NL - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN - WEBSITE DOOR MEDIALEX ISM AMNIUS