Dubbeldoelkoevlees lokaal kopen in Noord-Holland

Eerlijke vleesproducten

Lokaal geproduceerd

Ruimte voor de koe

Wil je heerlijk dubbeldoelkoevlees lokaal kopen te Schellinkhout in Noord-Holland? Dan kies je voor de overheerlijke producten van HeerlijkvandeBoer.nl! De koeien die bij ons in het weiland grazen zijn van een dubbeldoelras. Dat houdt in dat de koeien voor meer dan één doel gehouden worden. Het hoofddoel van onze koeien is het produceren van melk voor de productie van onze Beemster- en boerenkazen en andere zuivelproducten. Na hun welverdiende pensioen wordt het verse vlees van de koe verwerkt in een goed product.

Bekijk onze (h)eerlijke vleesproducten!


Naar de webshop

Eerlijk en dichtbij dubbeldoelkoevlees kopen in Noord-Holland

Wanneer de koe om welke reden dan ook geen melk meer produceert, mag zij in onze achtertuin genieten van haar welverdiende pensioen. Zij krijgt dan aanleg voor een mooi stukje, duurzaam vlees, zonder onnodige hormonen of antibiotica. In ons aanbod aan dubbeldoelkoevlees vind je alleen maar eerlijke producten, geproduceerd in Noord-Holland en verwerkt met oog voor het welzijn van de dieren en de natuur. Onze producten van de boer zijn volledig traceerbaar. Zo weet je zeker dat het product lokaal geproduceerd is.

Vleesvitrine

 

Plaats vandaag nog je bestelling en geniet van heerlijk vlees

Ervaar zelf de voordelen van lokaal geproduceerde producten door dubbeldoelkoevlees te kopen in onze (online) boerderijwinkel te Schellinkhout in Noord-Holland. Plaats een bestelling via onze online webshop, laat het bezorgen of haal het af. Neem contact op met ons door een e-mail te sturen naar info@heerlijkvandeboer.nl, bel naar 06 14 47 08 99 of maak gebruik van het contactformulier. Ga voor kwaliteit en kies ervoor om vlees te kopen bij de boer!HeerlijkvandeBoer.nl
Dorpsweg 52
1697 KC Schellinkhout

Tel: 06 14 47 08 99
Mail: info@heerlijkvandeboer.nl

Kvk: 63670143
BTW: NL002093917B77

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Openingstijden

10:00 - 17:00 uur

10:00 - 17:00 uur

Social media

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

HEERLIJKVANDEBOER.NL - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN - WEBSITE DOOR MEDIALEX ISM AMNIUS