Eerlijk vlees kopen in Noord-Holland

Eerlijke vleesproducten

Lokaal geproduceerd

Ruimte voor de koe

Wil je lokaal en eerlijk vlees kopen bij jou in de buurt in Noord-Holland? Bij Heerlijkvandeboer.nl in Schellinkhout verzorgen wij onze dieren dag in dag uit vol liefde, ook ’s nachts. Alle kalveren worden bij ons geboren en in hun eigen tempo grootgebracht. Onze koeien van een dubbeldoelras hebben als hoofddoel melk te produceren voor onze heerlijke Beemsterkazen en andere boerenzuivelproducten. Nadat zij stoppen met melk geven, genieten ze van hun welverdiende rust. Daarna pas wordt het vlees van de koeien verwerkt als biologisch product.

Bekijk onze (h)eerlijke vleesproducten!


Naar de webshop

Eerlijk vlees kopen in onze landwinkel in Noord-Holland

In onze landwinkel te Schellinkhout in Noord-Holland kan je eerlijk vlees kopen van koeien uit Noord-Holland. Het vlees is traceerbaar door nummer en naam, zodat jij de garantie hebt dat je lokaal geproduceerd vlees koopt. Ons rundvlees is in kleine en grote aantallen te bestellen, maar ook in een mooi samengesteld pakket. Onze koeien kennen een carrière als melkkoe, maar hoeven geen topsport te beoefenen op de boerderij. Onze dieren kennen een goed, lang leven, met veel ruimte en tijd om te grazen in het weiland. Wil je zelf zien hoe onze dieren leven? Kom dan gerust langs voor een kijkje op het erf en in de stallen.

Vleesvitrine

 

Bestel het lekkerste lokale vlees online of kom langs

Bestel je favoriete en volledig traceerbare producten online via de webshop of kom langs in onze boerderijwinkel. Wil je wel eerlijk vlees uit Noord-Holland kopen maar heb je geen idee hoe je het klaar moet maken? Speciaal voor jou hebben we enkele recepten samengesteld. Heb je vragen? Neem contact op met ons door een e-mail te sturen naar info@heerlijkvandeboer.nl of bel naar 06 14 47 08 99. Wij helpen je graag verder.HeerlijkvandeBoer.nl
Dorpsweg 52
1697 KC Schellinkhout

Tel: 06 14 47 08 99
Mail: info@heerlijkvandeboer.nl

Kvk: 63670143
BTW: NL002093917B77

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Openingstijden

10:00 - 17:00 uur

10:00 - 17:00 uur

Social media

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

HEERLIJKVANDEBOER.NL - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN - WEBSITE DOOR MEDIALEX ISM AMNIUS