Haal je biologische vlees lokaal in Noord-Holland

Eerlijke vleesproducten

Lokaal geproduceerd

Ruimte voor de koe

Het biologische vlees van onze koeien in Schellinkhout in Noord-Holland is duurzaam geproduceerd met oog voor het welzijn van onze dieren en de natuur. Als we onszelf en de reviews van klanten mogen geloven, smaakt het vlees heel erg lekker. Het duurzame vlees van onze dubbeldoelkoeien is heerlijk dooraderd en heeft de ouderwetse rundvleessmaak. Onze koeien mogen nadat ze geen melk meer kunnen produceren eerst genieten van hun pensioen. Hierdoor krijgen zij een mooie aanleg voor vlees. Ons vlees is hierdoor vele malen duurzamer dan het vlees dat afkomstig is van een vleeskoe.

Bekijk onze (h)eerlijke vleesproducten!


Naar de webshop

Biologisch vlees zonder gekke toevoegingen uit Noord-Holland

Onze vlees- en zuivelproducten kennen geen gekke toevoegingen. Heerlijkvandeboer.nl houdt van eerlijk vlees en is tegen het gebruik van preventieve antibiotica. Onze koeien krijgen alleen medicijnen als zij er zelf niet bovenop kan komen. Ons antibioticagebruik is dan ook zeer laag tot nihil. De stal is zo ingericht dat de gezondheid van de koe optimaal is. Daarnaast vragen we ook niet meer van de koe dan dat comfortabel is voor haar. De koe hoeft bij ons geen topsport te beoefenen. Daardoor is haar weerstand beter en heeft ze minder ondersteuning nodig van medicatie. Uiteraard ontvangt de koe wel een extra knuffel van de boer als ze hierom vraagt. Lokaal vlees koop je bij de boer met een goed en verantwoord gevoel. Het biologische vlees bezorgen we lokaal door heel Noord-Holland.

Vleesvitrine

 

Bestel vandaag nog biologisch vlees lokaal uit Noord-Holland

Plaats een bestelling via onze webshop en ervaar zelf de voordelen van biologisch geproduceerd rundvlees. Heb je vragen? Neem gerust contact op met ons door een e-mail te sturen naar info@heerlijkvandeboer.nl of te bellen naar 06 14 47 08 99. Ook kan je gebruikmaken van het contactformulier.HeerlijkvandeBoer.nl
Dorpsweg 52
1697 KC Schellinkhout

Tel: 06 14 47 08 99
Mail: info@heerlijkvandeboer.nl

Kvk: 63670143
BTW: NL002093917B77

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Openingstijden

10:00 - 17:00 uur

10:00 - 17:00 uur

Social media

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

HEERLIJKVANDEBOER.NL - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN - WEBSITE DOOR MEDIALEX ISM AMNIUS