De Smaakgeheimen kaasdippers hebben een extra dimensie gekregen in deze kleine, hersluitbare verpakking, speciaal voor de kleinere huishoudens. Tevens worden de kleine potjes ook veel gebruikt op gevarieerde kaasplankjes, zodat je meerdere soorten bij elkaar kan presenteren. De Dip Vijgen rode port van Smaakgeheimen wordt bereid met o.a. vijgen, rode port, appel, kruiden en specerijen.
Heerlijk met:
- Belegen en oude kaas
- Geitenkaas
- Roomkaas
- Boeren brie
- Munsterkaas
- Blauwe kaas
- Pittige roquefort
- Boerenpaté
- Wild
- Broodje fijne vleeswaren
- Salade met gerookte eendenborst
Smaakgeheimen Vijgen rode port wordt bereid met natuurlijke ingrediënten, dus zonder
onnatuurlijke geur-, kleur-, en/of smaakstoffen door Miriam van der Loo en haar team. Overigens is
deze Vijgen rode port veganistisch. Daarnaast wordt Smaakgeheimen duurzaam geproduceerd, dat
wil zeggen dat er gebruikt wordt gemaakt van Nederlandse windenergie.